dissabte, 23 de juliol del 2016

OBRES  DE  REPARACIÓ  A  L'ESGLÉSIA  DE  DOSRIUS

Ja fa temps que a l'nterior de la capella del Baptisteri es veu 
a les parets us regalims de pintura bruta, degut a les filtracions d'aigua, quan plou intensament.
La causa d'aquestes filtracions és, lògicament, el mal estat de la teulada.
Així, doncs,  hem decidit posar mà a la reparació d'aquesta teulada. I, de passada, reparar les parets interiors de la capella, i pintar-la de nou.

El mateix fenomen passa a la capella del Santíssim, però en un doble sentit. Aquí  la humitat de les pluges entra pel sostre i per una paret lateral, que dóna al pati interior de la rectoria nova.
Per això també es repararà la teulada d'aquesta capella i les parets interiors de la mateixa, amb la corresponent pintada final

El pressupost total de les obres és d'uns 11.000'00 €; el qual l'economia de la parròquia podrà cobrir perfectament.

Avui,  divendres, dia 22 de juliol, els paletes han deixat enllestida la teulada de la capella del baptisteri.

La setmana vinent es posaran a reparar la teulada de la capella del Santíssim.




dilluns, 18 de juliol del 2016

LA  FESTA  MAJOR  D' ALFAR

Segons ha notificat l'Ajuntament de Dosrius, enguany, la festa pròpia del nucli d'ALFAR celebrarà la seva festa Major el primer cap de setmana del mes d'agost. concretament els dies 5, 6, i 7 d'agost.
Respecte a la parròquia el dissabte 6 d'agost, a les 11'00 h. del matí se celebrarà la Missa, com a acte religiós de la festa; a la qual són convidats tots els veïns de Can Masuet i la resta del barri.
Després de la missa,  davant mateix de l'església  (a l'era de can Guinart), els gegants del poble faran una actuació; i, per tancar la festa,  hi ha un piscolabis ofert per la família Guinart, com cada any.