dijous, 8 de setembre del 2016

INSCRIPCIÓ  A  LA  CATEQUESI  INFANTIL

un grup d'infants amb la catequista
El dilluns, 12 de setembre comença el curs a l'escola pública. Això ens fa pensar que cal que la parròquia comenci a fer els preparatius per iniciar també el curs de la catequesi parroquial.

Oficialment el curs de catequesi de les tres parròquies del municpi començarà el dimarts, dia 27 de setembre, a les 17 h., als locals propis de la catequesi.

Per poder fer la Catequesi cal inscriure's abans. 

El temps d'inscripció a la Catequesi començarà el dijous 15 de setembre, amb  l'horari de  5 a  6 de la tarda, als locals on es fa la Catequesi  durant el curs .

Volem i per això insitim, que els infants,,, els pares i tothom sàpiga i entengui que la catquesi és un servei que fan les tres parròquies conjuntament perquè els infants batejats aprenguin la doctrina cristiana, aprenguin a comportar-se com a cristians i comencin a participar a les celebracions de l'Església.

També poden seguir la Catequesi aquells infants que, no essent batejats, tenen la intenció de demanar el baptisme un dia. Finalment també tenen cabuda a la Catequesi tots els infants que mostrin un interès sincer per conèixer la fe cristiana.  

una dia d'excursió al santuari del Corredor, a final de curs.