diumenge, 9 de juliol del 2017

CONCERT   D' ESTIU


La família musical Petrivalsky, formada pels infants Nil, Arnau i Bernat i llur mare, Cecília, que viuen a Txequia (encara que ella és natural de Catalunya) , vindran al nostre poble a oferir-nos un concert, el programa del qual estarà format per  peces de músics clàssics i de cançons folklòriques txeques.
Són una família que fan  de la música l'ànima de la seva vida i entenen les vacances com l'oportunitat de transmetre la música allà on passen les vacances. En el seu cas és en els pobles del Maresme.
Fa uns quants anys que fan aquesta experiència ; i en aquests anys han actuat als pobles de Viladrau, Arbúcies, Vallgorguina, Blanes, Valldoreix, Sant Hilari, Breda, Gualva. L'any passat van actuar a Caldes d'Estrac i a Orrius.
El seu local prefeit d'actuació  són les esglésies, perquè en general tenen una bona acústica i perquè són un grup musical que no tenen cap més pretensió que tocar música i fer arribar al públic aquest art.
A més no demanen cap diner ni a la parròquia,  que els facilita el local, ni a la gent que escolta el concert. Només al final de l'acte posaran una panareta a la porta de sortida perquè els assistents que vulguin agrair el concert facin un donatiu. Per tant, l'entrada és lliure i la gratificació és voluntària.
Concretant els aspectes del concert que anunciem sapigueu:

El concert és:
 el dia 29 de juliol de 2017 (dissabte)
a l'església de Dosriua
a 2/4 de 7 de la tarda
l'entrada és lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada